Utrecht

Hotspots Utrecht: Rabarber

Rabarber is een heerlijk petit café waar je de hele dag terecht kan. Dit schattige plekje ligt een beetje afgelegen voor de diehard shoppers onder ons, maar zeker het omlopen waard. Of je nu ’s ochtends toe bent aan een flink kater-ontbijt of aan het einde van de dag grote cravings hebt voor waanzinnige flensjes, ze serveren de hele dag door alles wat er op de kaart staat.

De kaart zelf is niet heel uitgebreid, gemiddeld staan er zo’n 8-10 gerechten op, maar er is zeker voor ieder wat wils. Zelfs aan mensen die graag Vegan eten is gedacht. Het fijne aan deze hotspot is dat ze zoveel mogelijk lokale, duurzame leveranciers gebruiken, en zoveel mogelijk werken met seizoensproducten. Zo wordt de koffie zelfs in Utrecht gebrand! Oorspronkelijk komt het uit Kameroen en wordt het geïmporteerd door ‘Livebuild’, een organisatie die zich inzet om de leefomstandigheden in dit land te verbeteren. Naast lokaal gebrande koffie hebben ze heerlijke (voornamelijk) Nederlandse speciaalbiertjes, speciaal geselecteerde wijnen door Sjors van het Utregs Wijnhuis en een uitgebreid aanbod aan gedestilleerde dranken.

https://rabarber-utrecht.nl, Zadelstraat 20, Utrecht

Hoi! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Hier post ik twee keer per week reviews en ervaringen bij verschillende bars, restaurants, koffiehotspots en café's. Geniet er van! x Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *