Palma de Mallorca

Hotspots Palma de Mallorca: Peix Vermell

Donderdag 7 juni mocht ik voor mijn werk een nachtje op Palma de Mallorca blijven slapen! Ik had heel erg veel mazzel want het weer van de dagen er voor was maar matig, maar 7 en 8 juni scheen de zon non-stop.

’s Avonds moest er natuurlijk een heerlijk restaurantje uitgezocht worden en na een tijdje door de schattige straatjes van Palma gedwaald te hebben gluurden we door een raampje naar binnen bij wat er uit zag als een heel schattig restaurantje.

Peix Vermell is gelegen in het oude gedeelte van Palma, vlak bij allemaal populaire winkeltjes. Het focust zich vooral op verse vis en schaal- en schelpdieren. Ook hebben ze een uitgebreide wijnkaart maar daar heb ik helaas niet van kunnen genieten omdat ik de volgende dag weer zou werken. De ambiance was heerlijk en we hebben allebei ook echt lekker gegeten. Ik ging zelf voor de Heek op Mallorcaanse wijze en mijn tafelgenoot voor de gegrilde tong. We hadden er allebei frietjes bij besteld maar eigenlijk was het gerecht compleet zoals het op ons bord lag.

Als dessert nam ik de huisgemaakt brownie en mijn tafelgenoot de Catalaanse crème. Mijn brownie was meer een notencakeje (wel erg lekker!) en de Catalaanse crème was een beetje karig maar smaakte wel heel goed. Al met al hebben we hier heerlijk gegeten en is het zeker een restaurant dat een bezoekje waard is!

 

https://peixvermell.com1 Montenegro str or entrance from 7 Sant Feliu str., Palma de Mallorca

Hoi! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Hier post ik twee keer per week reviews en ervaringen bij verschillende bars, restaurants, koffiehotspots en café's. Geniet er van! x Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *