Gouda

Hotspots Gouda: Barista Café Gouda

Afgelopen week liep ik met mijn vriend door onze woonplaats Gouda, allebei snakkend naar koffie! Nou was ik al een aantal keer eerder in het Barista Café geweest, er wat over geschreven had ik nog niet.

Het café ligt aan de noordkant van de binnenstad, echt perfect om voor het shoppen of na een paar uurtjes slenteren even neer te ploffen. Meteen vanaf het begin krijg je hier een warm gevoel. Medewerkers begroeten je meteen en beginnen spontaan een praatje. Zelf zeggen ze dat het doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken samen komt met een heerlijke huiselijke sfeer. Dat is ze heel goed gelukt! Je hebt hier gezellig tafeltjes aan het raam (waarbij je heel goed uitzicht hebt op langslopende mensen ;)) of gezellige tafeltjes achterin. Ook is er een plekje voor jonge kinderen waar ze naar hartelust kunnen spelen.

Ontbijt, lunch, zoetigheden, high tea, een borrel, voor alles kan je hier terecht! Zelf ben ik hier een keer spontaan met een vriendinnetje naar binnen gelopen en zelfs toen was het nog mogelijk om the high-teaen! En LEKKER dat het was! Minimuffins, minisandwiches, onbeperkte thee en een heerlijk glas verse jus d’orange. Normaal gesproken word het erg gewaardeerd als je dit arrangement minstens één dag van tevoren reserveert.

Deze keer dus alleen koffie, en wel de ‘white chocolate latte’ met witte chocolade Monin en een topping van frambozenkristallen. Verrukkelijk!

Barista Café Gouda is één van de 22 huidige vestigingen. Persoonlijk ben ik alleen bekend met deze, maar ik weet zeker dat de rest ook een bezoekje waard is!

Ook leuk, ze hebben spaarkaarten! Voor elke €5 krijg je een stempel en bij 10 stempels krijg je een gratis kopje koffie, cappuccino of thee.

http://www.baristacafegouda.nl, Kleiweg 100, Gouda

Hoi! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Hier post ik twee keer per week reviews en ervaringen bij verschillende bars, restaurants, koffiehotspots en café's. Geniet er van! x Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *