Palma de Mallorca

Hotspots Palma de Mallorca: Simply Delicious

Verscholen in een klein achteraf straatje in Palma heb ik echt een heel pittoresk plekje ontdekt. Fantastisch vers eten, aardige mensen met een heel sfeervol en warm interieurtje.

Ronen Levy heeft dit restaurant gecreëerd met het idee dat de gasten in zijn knusse woonkamer komen eten. De smaken die hij laat terugkomen in zijn eten komen van over de hele wereld. Van zijn thuisland Israël, tot China en de vele andere landen die hij heeft mogen bezoeken.

Op de menukaart vind je alleen maar gerechten waarbij verse ingrediënten zijn gebruikt. Van frisse vegan smoothies en sappen tot (vegan) salades of wraps. Ook serveren ze verse Shaksuka. Shaksuka is een Oosters eenpansgerecht op basis van gepocheerde eieren in een pittige tomatensaus. Er wordt veel met de kruiden en groenten gevarieerd, waardoor het voor iedereen lekker is! Het kan zowel als ontbijt, lunch en avondeten gegeten worden.

Ik ging voor de ‘Simply Hummus met Tahini’. Deze werd geserveerd met een kleine salade en vers warm pita brood. En lekker dat het was! Je proefde dat alles lekker vers was en met zorg was bereid. Ik nam de kipwrap to go mee om ’s avonds aan boord als avondeten te eten, maar als ik nog trek had gehad was ik zeker voor een dessert gegaan.

Je moet altijd een reden hebben om terug te keren, toch?

 

http://simplydelicious.esPlaça Navegació 5, 07013 Santa Catalina, Palma de Mallorca

Hoi! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Hier post ik twee keer per week reviews en ervaringen bij verschillende bars, restaurants, koffiehotspots en café's. Geniet er van! x Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *