Palma de Mallorca

Hotspots Palma de Mallorca: Quina Creu

Afgelopen week was het weer zo ver! Ik had de mazzel alweer naar Palma de Mallorca te mogen gaan, en daarmee natuurlijk een nieuwe hotspot te mogen ontdekken! Mijn collega was al vaker bij Quina Creu geweest en wilde het mij graag laten zien.

Quina Creu is een van de meest geliefde restaurants onder de lokale bevolking van Palma de Mallorca. Het is beoordeeld als een van de beste restaurants door de lokale bevolking en bezoekers van het eiland. En volledig terecht! Het interieur is met zorg uitgekozen, het is een sfeervolle mix van industrieel en kleur. Langs een van de wanden hangt een gigantische boekenkast waar honderden boeken in staan, supergaaf!

Vooraf deelden wij een broodmandje met aioli en een plankje met heerlijke Ibérico ham. Zo lekker, die ham… <3 Als hoofdgerecht ging ik voor de Steak Tartar met een kleine salade en heerlijk gebakken aardappelpartjes. Jummie! Mijn collega koos de hamburger, en die was ook erg lekker! Als dessert deelden we een heerlijk huisgemaakt appeltaartje met vanille-ijs.

Quina Creu is met recht een heel populair restaurant in Palma! Heerlijk eten, fantastisch interieur en zalige wijn. Love it!

https://quinacreu.comCarrer de la Corderia, 24, 07001 Palma, Illes Balears, Palma de Mallorca

Hoi! Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Hier post ik twee keer per week reviews en ervaringen bij verschillende bars, restaurants, koffiehotspots en café's. Geniet er van! x Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *